Ed Aerts Schrijn & Timmerwerken - Hoogstraten - Bizbook

  • Enna N.
    01-02-2017 15:47
    Mooi werk geleverd !
  • Verbeurgt K.
    21-11-2013 17:38
    De werken zijn tot in het detail uitgevoerd. Bedankt!

Welkom bij Ed Aerts schrijn- en timmerwerken!

A- A A+

Wij leveren al 25 jaar lang hoogstaande kwaliteit in hout af. Wilt u ramen en/of deuren laten plaatsen, bent u op zoek naar een vakman voor daktimmerwerk of houdt u van een uniek meubelstuk op maat? Dan moet u beslist bij ons zijn! Zelfwerkend patroon Ed Aerts behandelt elk project met de grootste zorg en levert precisiewerk af.

In ons eigen professioneel atelier bewerken wij elk stuk hout volledig op uw maat, of het nu om een raam, trap of dakconstructie gaat. Na een eerste contact komen wij steeds ter plaatse om samen met u uw wensen en noden te bespreken. Wij geven persoonlijk advies en helpen u bij de visualisering van uw project. Met deze info gaan wij aan de slag en stellen wij een gedetailleerde offerte op. Na eventuele aanpassingen en uw goedkeuring bespreken wij alle afspraken in detail zodat u exact weet wat u te wachten staat. Bij ons kunt u dus rekenen op een volledige transparante communicatie. Na bestelling en levering van het door u gekozen hout begint de productie (profilering, lijmen, lakken,...) om nadien over te gaan tot een perfecte plaatsing.

Op onze website vindt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt op ons beroep doen voor schrijnwerkerij, timmerwerken en maatwerk. Heeft u vragen of wenst u een offerte aan te vragen? Neem dan contact op via onze contactpagina. Wij helpen u dan graag verder.

Ed Aerts Schrijn & Timmerwerken
Gelmelstraat 92 / 1
2320 - Hoogstraten
België
Gsm : 0498 75 47 50
info@edaerts-schrijn-timmer.be
BTW BE07 67 256 043