Timmerwerken voor uw dak en in ieder gebouw, met oog voor detail

Ed Aerts Schrijn- en Timmerwerken in Hoogstraten (noorden van provincie Antwerpen) biedt u topkwaliteit in houten constructies op of in uw woning of bedrijfsgebouw.

Van dakconstructies tot wanden

Al ons timmerwerk getuigt van stevigheid en kwaliteit. Wij zijn vooral gespecialiseerd in dakconstructies, dakkoepels en oversteken. Maar u kunt bij ons natuurlijk ook terecht voor o.a. het plaatsen van houten wanden. Alles wordt tot op de millimeter correct uitgevoerd. Wij komen steeds ter plaatse en nemen de tijd om alle nodige berekeningen uit te voeren.

Niet alleen kwaliteit maar ook persoonlijk advies

Indien u dit wenst geven wij ook professioneel advies en tips over houtkeuze, stijlkeuze,... Nadien wordt het hout in ons atelier bewerkt tot een kwalitatief hoogstaand product en wordt het met uiterste precisie geplaatst.

Bekijk enkele van onze realisaties en laat onze hoge afwerkingsgraad u overtuigen om met ons in zee te gaan. Heeft u vragen over onze timmerwerken regio Hoogstraten of wenst u een offerte aan te vragen? Neem dan contact op via onze contactpagina. Wij helpen u dan graag verder, te beginnen met een vrijblijvend gesprek.

Lees zeker ook de getuigenissen van eerdere klanten.

Back to Top