Ed Aerts Schrijn & Timmerwerken - Hoogstraten - Bizbook

  • Enna N.
    01-02-2017 15:47
    Mooi werk geleverd !
  • Verbeurgt K.
    21-11-2013 17:38
    De werken zijn tot in het detail uitgevoerd. Bedankt!

Schrijnwerkerij

A- A A+

In ons eigen atelier maken wij van elk stuk hout een uniek product, helemaal naar uw wens en stijl. Zelf zijn wij vooral gespecialiseerd in retrostijl, maar uiteraard zijn andere stijlen ook geen probleem. Wij vervaardigen voor u:

Ramen en deuren

Wij produceren en plaatsen ramen en deuren voor zowel binnen als buiten. U heeft de keuze uit een rijk aanbod houtsoorten, waaronder de meest voorkomende zoals Meranti, eik, Padouk, Afzelia en Afrormosia. U kiest de houtsoort, stijl en afwerking en wij zorgen ervoor dat uw ramen en deuren perfect op maat geplaatst worden.

Wij leveren enkel hoogstaande kwaliteit waar u jaren geniet van zult hebben. Wij kunnen dan ook met trots zeggen dat al onze ramen en deuren CE-gekeurd zijn. Al onze buitendeuren zijn bovendien ook met glans geslaagd voor de klasse WK2 inbraaktest.

Houten constructies en afwerking binnen en buiten

Bij ons kunt u terecht voor elke afwerking in hout, of het nu binnen of buiten is. Wij vervaardigen elk onderdeel volledig naar uw smaak en passend bij uw woning, zoals plinten, lambrisering, balustrades, terrasvloeren, trappen,... Is het in hout? Dan zorgen wij voor een afgewerkt product! Heeft u een aparte stijl of smaak? Ook dan voorzien wij het nodige maatwerk, volledig in de stijl van uw woning.

Bij onze realisaties vindt u heel wat uiteenlopende voorbeelden van gerealiseerde projecten waar u beslist wat inspiratie uit kunt halen. Heeft u vragen of wenst u een offerte aan te vragen? Neem dan contact op via onze contactpagina. Wij helpen u dan graag verder.

Ed Aerts Schrijn & Timmerwerken
Gelmelstraat 92 / 1
2320 - Hoogstraten
België
Gsm : 0498 75 47 50
info@edaerts-schrijn-timmer.be
BTW BE07 67 256 043