Ed Aerts Schrijn & Timmerwerken - Hoogstraten - Bizbook

  • Enna N.
    01-02-2017 15:47
    Mooi werk geleverd !
  • Verbeurgt K.
    21-11-2013 17:38
    De werken zijn tot in het detail uitgevoerd. Bedankt!

Maatwerk

A- A A+

Ed Aerts Schrijn & Timmerwerken - Hoogstraten - MaatwerkBij Ed Aerts Schrijn- en timmerwerken is elk product een uniek stuk maatwerk dat vakmanschap uitstraalt. Dit geldt niet alleen voor onze ramen, deuren, binnenafwerking en koepels, maar voor elk product dat in hout vervaardigd kan worden. Zo kunt u bij ons ook terecht voor:

Meubels op maat

Bent u geen fan van bulk, maar houdt u van een uniek meubelstuk? Dan vervaardigen wij dat voor u, volledig volgens uw wensen. Wij maken o.a. kasten, tafels, stoelen,... U kiest de houtsoort en het ontwerp, wij zorgen voor de rest.

Maatwerk in geklasseerde gebouwen

Wenst u de eigenheid van een oud herenhuis te bewaren, maar heeft u door slijtage toch nood aan een nieuwe oversteek, deur of bogenwerk? Dan vervaardigen wij voor u een exacte kopie van het origineel, met alle voordelen van moderne materialen en toepassingen. U zult het verschil niet zien maar de kwaliteit zal opmerkelijk beter zijn.   

Maatwerk in nieuwbouw / verbouwing

Heeft uw nieuwbouw of verbouwing een zeer aparte, unieke stijl? Bent u op zoek naar ramen, deuren, binnenafwerking... die volledig bij deze stijl passen? Neem dan contact op en samen komen wij zeker tot een perfect resultaat.

Bij onze realisaties kunt u enkele voorbeelden van ons maatwerk bekijken. Heeft u vragen of wenst u een offerte aan te vragen? Neem dan contact op via onze contactpagina. Wij helpen u dan graag verder.

Ed Aerts Schrijn & Timmerwerken
Gelmelstraat 92 / 1
2320 - Hoogstraten
België
Gsm : 0498 75 47 50
info@edaerts-schrijn-timmer.be
BTW BE07 67 256 043